Eladó Szálloda, panzió, Győr

#196400097

Eladó Szálloda, panzió

119 millió Ft

Győr Révfalu
Alapterület:
402 m2
Szobák száma:
26
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Befektetési lehetőség!
Egyetemhez közel
Jó közlekedéssel
Megújuló energiaforrás
Remek ajánlat!

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
515 m2
Hőszigetelt
Gázkazán
230 - 400 Volt
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Hostel eladó

Győr-Révfaluban 402 nm-es szállóként működő kétlakásos társasház 515 nm-es telken eladó.

Az első lakás a földszinten került kialakításra, melynek hasznos alapterülete 150 nm. A lakás bejárata az udvari épületoldalon található. Elosztása: 10 szoba, 3 WC, 4 zuhanyzós fürdőszoba, 1 teakonyha. A második lakás az emeleti szinten található és kétszintes kialakítású. Hasznos alapterülete 246 nm. Az első emeleten 10 szoba, 1 teakonyha, 3 zuhanyzós fürdőszoba, 2 WC, 1 fürdőszoba, míg a tetőtérben 6 szoba, 2 fürdőszoba és 2 WC került kialakításra.  Az épület 50 fő befogadására alkalmas. Az ingatlan jelenleg is állandó bérlőkkel rendelkezik. Befektetésnek kiváló, folyamatos bevételt produkál, de további hasznosítási lehetőséget is biztosíthat.

Az épület 1960-as években épült, mely 1990-es években és 2010-ben bővítésen és felújításon esett át, amely során hőszigetelés került a homlokzatra, műanyag nyílászárókat redőnnyel felszerelték, továbbá napkollektorok kerültek elhelyezésre a tetősíkon.

Fűtés kondenzációs kazánról és vegyes tüzelésű kazánról történik. A melegvíz ellátását téli időszakban gázkazánnal, nyáron napkollektorok segítségével megoldott. Az ingatlanban 3 db puffertartály biztosítja a folyamatos melegvíz ellátását. Most kerül sor a napelemek tetőre való felhelyezése, ami tervek szerint az ingatlan villamosenergia fogyasztását teljesen fedezni fogja.

Az ingatlan megfelelő számú parkolóval rendelkezik, a kerékpárok elhelyezésére telken belül van lehetőség.

Az ingatlanhoz tartozik egy 476 nm-es terület, így a meglévő épület az eredteti tervek szerint 150 nm-es alapterületű résszel bővíthető, azaz további két lakás kialakítása lehetséges, melyhez érvényes építési engedély áll rendelkezésre. Az első lakás az épületbővítmény földszintjén helyezkedne el. A tervek alapján itt nappali, étkező-konyha, szoba, háztartási helyiség, fürdőszoba, előszoba kerülne kialakításra. A második lakás az épületbővítmény emeleti szintjén helyezkedne el, melyben a tervek szerint nappali, konyha-étkező, szoba, előszoba, háztartási helyiség, fürdőszoba kerülne kialakításra. A tetőtérben gépészet kapna helyet. A lakások elosztásából adódóan akár 6 db garzonlakás kialakítására is lehetőség van. A telek ára: 36.000.000 Ft

Az ingatlan nagyon jó helyen található, kiemelkedő az infrastruktúra. A belváros és az egyetem is könnyen elérhető. Közelben buszmegálló, bevásárlóközpont, boltok, étterem található.

Kiváló befektetési lehetőség, folyamatos bevételt produkál, akár munkásszállóként, diákszállóként, hostelként is működtethető, de további hasznosítási lehetőséget is biztosíthat.

Hétköznap és hétvégén is várom hívását!

A kép illusztráció.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Ikerház
Családi ház
Étterem, vendéglő, cukrászda
Nyaraló
Építési telek
Üzlethelyiség
Szálloda, panzió