Eladó Családi ház, Győr

#196400598

Eladó Családi ház

124.99 millió Ft

Győr Újváros
Alapterület:
150 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
Igényes
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Remek ajánlat!
Sürgős

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
201 m2
Hőszigetelt
Kondenzációs kazán
Dupla komfort
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Hangulatos otthon Győrben

Igazi, hangulatos otthon, mely melegséget sugároz.

Győr-Újvárosban eladó egy 150 nm-es, nappali + 4 szobás családi ház 201 nm-es telken.

A kétszintes családi ház kényelmes, jól használható belső terekkel rendelkezik és remek elosztású. Központi helyet foglal el a tágas, napfényes, hangulatos amerikai konyhás nappali, melyet az oszlopok, a hatalmas ablakok tesznek egyedivé.  A nappali ékessége egy fatüzelésű kandalló, ami a téli estéken hozzájárul a ház melegéhez és a jó hangulathoz. A konyhában minőségi gépekkel felszerelt egyedi konyhabútor található. A konyha-étkezőből elérhető a részben térkövezett, füvesített, díszbokrokkal, örökzöldekkel díszített kert, mely a nyugodt pihenés, kávézás vagy egy nyári családi ebéd helyszíne lehet. A földszinten továbbá 1 szoba, káddal és WC-vel felszerelt fürdőszoba, előtér található. A felső szinten 3 szoba, zuhanyzóval és WC-vel felszerelt fürdőszoba, háztartási helyiség, közlekedő került kialakításra. A tágas padlástérben lehetőség van a tárolásra. A ház térkövezett előkerttel rendelkezik, ahol egy fatároló is helyet kapott.

Az amerikai konyhás nappali, az előtér minőségi járólappal, a földszinten található szoba padlószőnyeggel, az emeleti szobák és a közlekedő parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A házban hűtő-fűtő klíma is található. Fűtésről és a melegvíz ellátásról Ariston gázkazán gondoskodik, a hőleadók radiátorok. Továbbá a nappaliban egy fatüzelésű kandalló is rendelkezésre áll. Az utcafronti nyílászárók reluxával, szúnyoghálóval felszereltek. Az emeleten található szobák fény- és hőzáró rolóval ellátott minőségi Velux ablakokkal rendelkeznek.  Az ingatlan riasztóval felszerelt. A szigetelt ház alacsony rezsivel fenntartható.

A családi ház Győr rohamosan fejlődő városrészén található, ahonnan könnyen elérhető a belváros, az egyetem, a termálfürdő és az autópálya is. Közelben boltok, bevásárlóközpont, buszmegálló található.

Tökéletes választás családoknak, pároknak. Ha Győrben kertes, hangulatos otthont keres, ez a ház Önre vár!

Bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal.
Hétköznap és hétvégén is várom hívását!

Az adásvételi szerződés teljes körű lebonyolításával, díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése